Laatste nieuws

"Bekerclash" in Geffen: Nooit Gedacht- HVCH..

Afgelopen zondag was de loting voor de 3e ronde districtsbeker zuid 2 met opnieuw een thuiswedstrijd voor Nooit Gedacht. Deze  ronde bestaat uit 32 wedstrijden. In deze en ook nog de volgende ronde is de indeling zodanig dat de noordelijke en zuidelijke teams van zuid 2 het tegen elkaar opnemen. Met ingang van de 1/8 finales loten alle teams van zuid 2 tegen elkaar.


Op 18 november is 'buurman' en 1e klasser HVCH te gast op Sportpark De Biescamp. Een zware maar niet onmogelijke opgave voor Nooit Gedacht dat in de vorige ronde ook 1e klasser Berghem Sport uitschakelde.

 Wedstrijd is inmiddels verplaatst naar dinsdag 23 november, aanvang 20:00 uur


Ook HVCH heeft net als Nooit Gedacht een goede competitiestart gemaakt. Is nog ongeslagen na 4 wedstrijden en heeft na de monsterscore van afgelopen zondag bij NEC  (1-8) een plaatsje in de bovenste regionen.

Vanaf 2010 komt HVCH onafgebroken uit in de 1e klasse KNVB waar het een drietal keren promotie naar de hoofdklasse maar net mis liep....

De laatste keer dat beide teams elkaar hebben getroffen (in competitieverband 3e klasse ) was in het seizoen 2000-2001. Nooit Gedacht won destijds met 3-1 met doelpunten van Mark Beekmans, Gijs van Zandvoort en Jo van Buul.
 28 JAN 2001
3 - 1

competitie

 
 


De winnaar van Nooit Gedacht - HVCH wacht in de volgende ronde weer een thuiswedstrijd! tegen de winnaar van VOW- UDI '19/CSU.
Deze wedstrijden uit de 4e ronde zijn ingepland tussen 16 en 23 december


 Stand van zaken districtsbeker zuid 2

 
Beker zuid 2 totaaloverzicht

 Bekerbesluiten district 2021-2022Stand van zaken landelijke KNVB beker vrouwen


Bekerbesluiten Landelijk KNVB TOTO vrouwen


Op zondag 14 november zal na afloop van de bekerwedstrijd Nooit Gedacht VR1 - Bavel VR1 in de kantine van Nooit Gedacht worden geloot voor de tussenronde (18/19 december).
Acht van de elf resterende clubs spelen in de tussenronde een wedstrijd. Drie overige clubs worden vrijgeloot. De vier winnaars van de tussenronde gaan vervolgens met de drie vrijgelote teams naar de 1/8 finales, waar de negen Eredivisie vrouwen instromen. Loting voor de 1/8 finales vindt op een nog nader te bepalen datum plaats....
De zeven overgebleven amateurclubs zullen bij deze loting het thuisvoordeel krijgen. 

        
       


 
Overige nieuws