Laatste nieuws

Nooit Gedacht start zondag in Alem

Na drie weken bekeren in poulefase gaat zondag de competitie weer van start. Maar liefst 6 teams uit 3C zijn in de poulefase uitgeschakeld. Wel geplaatst als poulewinnaar voor de 2e bekerronde zijn:  Nooit Gedacht, Margriet, FC Schadewijk, SCG '18, Avanti '31, Schijndel /DE WIT, DSC en RKTVC.....

Bij aanvang van het nieuwe seizoen start Nooit Gedacht zondag met een uitwedstrijd in en tegen Alem. Slechts 2 keer eerder kwamen beide teams in competitieverband tegen elkaar uit.
In seizoen 1996-1997 is Nooit Gedacht met een 2e plaats in de kopgroep van de 4e klasse te vinden en moest Alem helaas een degradatie verwerken naar de 5e klasse.

En een eerder stadium waren beide teams in het seizoen 1952-1953 !!! te bewonderen in de toenmalige 5e klasse. Nooit Gedacht werd toen kampioen met promotie naar 4e klasse.....

Voor Nooit Gedacht ( en ook voor Margriet en FC Schadewijk)  een geheel nieuwe klasse zuid 1 3C, in plaats van vorig seizoen (richting Groesbeek en Limburg). Nu een paar keer in het Land van Maas en Waal en omgeving Schijndel in een supermooie klasse!!!


KNVB 3e klasse C





Overige nieuws